SIMON PHILLIPS GOST NA SNIMANJU ALBUMA "IZA OBLAKA"
Sjajan odnos koji su članovi Nevernih beba uspostavili sa svojim idolima iz mladosti grupom TOTTO prilikom njihovog beogradskog koncerta u avgustu 2006. godine rezultirao je još jednim prestižnim događajem. Proslavljeni bubnjar Simon Phillips oduševljen nastupom Beba kao pregdrupe na Tašu poželeo je da na najdirektniji način oseti njihovu muziku i gostovao je na snimanju petog studijskog albuma.
"Ljudima iz 'Totto' se jako dopalo kako naš bend zvuči i onda smo im dali na disku neke naše pesme koje smo snimali. Odgovor je bio fantastičan", rekao je Milan Đurđević.
Članovi "Nevernih beba" su potom poslali svoje snimke za novi album Filipsu u Los Andjeles, koji je u svom studiju odsvirao bubnjeve za pesme "Bela kola", "Luda" i "Pogledaj u sunce".
"To zvuci svetski, fantastično! Moram da kažem da mi je ogromna čast sto je Filips svirao moje pesme i što smo dosli u situaciju da muziku podelimo sa ljudima koji su na vrhu svetske muzicke scene", ističe Đurđević. Na ovom ekskluzivnom snimku Simon Phillips svira bubanj u pesmi "LUDA".