Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Neverne bebe će 2013. godinu obeležiti turnejom "PRAŠTAM - 20 GODINA SA VAMA" kroz koncerte uz do sada na ovim prostorima neviđenu produkciju ali i mnoštvo prigodnih dešavanja kao poklon vernim fanovima.

 

Koncertom u Aranđelovcu 13.02. i tradicionalnim viđanjem u Pančevu na Dan zaljubljenih za koji je ostalo još sasvim malo karata, počinje deo turneje koji će biti akustičan i svirati se u Domovima kulture i pozorištima. Bend priprema i još jedan program za elektrik koncerte koji će biti izvođen na ogromnim binama u petnaestak velikih gradova regiona. Konačno, prvi u karijeri DVD sa koncerta u Kombank Areni, dokumentarni film sa segmentima života benda od samog početka turneje, nove pesme - samo su neka od iznenađenja koja se pripremaju.

 

Ekskluzivno ste u prilici da pogledate kako izgledaju probe za akustik koncerte, kakva je atmosfera u studiju u Košutnjaku ali i da nazrete brojne aranžmanske promene pesama koje volite.

 

Bend je prepun entuzijazma, dodatno pojačan na bini i prosto jedva čeka da svu energiju i sreću zbog jubileja vrednog respekta - 20 godina zajedno, podeli sa Vama, svojom najvernijom publikom.

POČINJE TURNEJA "PRAŠTAM - 20 GODINA SA VAMA" - EKSKLUZIVNI VIDEO SA PROBE!
© nevernebebe.com