Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Dragi fanovi, forumaši i gosti! Navikli ste već da za Vas imamo razna iznenađenja. Ovog puta pred Vama je nešto baš posebno i neobično i nadamo se da će biti pozitivno prihvaćeno na zadovoljstvo svih.

 

Pružamo Vam priliku da kroz pisanu reč izrazite sve ono što osećate inspirisani muzikom Nevernih beba! Dugo i pažljivo smišljali smo način kako da još jednom svi zajedno ovo naše druženje učinimo još lepšim, važnijim i drugačijim i tako došli na ideju da organizujemo jedan pravi i maksimalno ozbiljni literarni (književni) konkurs.

 

Znamo da mnogi od Vas vole da pišu i to je sa jedne strane i logično, ovde smo zbog muzike ali i predivnih tekstova NB a koje svako doživljava na svoj način. Dakle, pretočite u tekst neku svoju specifičnu emociju koja ima veze sa Nevernim bebama a mi ćemo Vas nagraditi.

 

Ono što je posebno bitno je da je ceo Konkurs zaista ozbiljno osmišljen, da ima stroge propozicije i imaće još strožiji žiri u čijem sastavu će biti ljudi koji nemaju bilo kakve veze sa sajtom i forumom NB a imaju kredibilitet za tako nešto.

 

Opširnija i precizna uputstva i sve ostalo o našem nagradnom Konkursu možete procitati ovde Konkurs za najbolji pisani rad

VAŽNO! NAGRADNI KONKURS ZA ČLANOVE FORUMA!
© nevernebebe.com