Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Ovo je zaista ekskluzivna vest! Neverne Bebe odsviraće prvi akustični koncert najavljene akustik turneje u Beogradu, 23.10.2008. u klubu H20.

 

Više je razloga zbog kojih ovaj koncert već sada možemo nazvati posebnim. Najvažniji su svakako, jubilej aktuelne postave - 500 puta zajedno na bini i ono što ste pročitali u naslovu, iznenađenje za članove foruma. Iako se informacija o ovom koncertu munjevito već pronela gradom, zvanično je na sajtu objavljujemo tek sada, sa razlogom.

 

Bend je, naime, želeo da ovu priliku iskoristi i pokaže da misli na svoje verne fanove, članove foruma. Shodno toj zelji, za ovaj jubilarni koncert bend je obezbedio i rezervisao ulaz za 75 fanova-članova foruma. Neverne bebe cene svoje fanove i nadamo se da ovaj gest to nedvosmisleno i potvrđuje.

 

Sve informacije imaćete na forumu (23.10.2008. Beograd - klub H2O - akustik).

 

Bend nijednog trenutka nije zaboravio najavljeni koncert za fanove o kome je bilo govora na forumu. Kao sasvim logična posledica svega što se vezuje za ovaj koncert i činjenicu da će se na njemu najveći broj najvernijih fanova i okupiti, odlučili smo da upravo ovaj nastup ponese epitet i KONCERTA ZA FANOVE.

 

Očekujući sa velikim žarom čitavu akustik turneju, bend se nada odličnom koncertu u Beogradu na dugoočekivanom specijalnom druženju i očekuje fanove da zajedno podele sve one prelepe, posebne emocije koje i jesu drugo ime Nevernih beba, ovog puta u akustik varijanti. Svi zajedno proslavićemo ovaj bitan jubilej kao krunu dosadašnjeg zajedničkog rada aktuelne postave i ujedno najaviti sve one lepe stvari koje donosi budućnost...

 

Akustik turneja dalje se nastavlja po planu, 25.10. u Pozorišnom klubu Trema u Novom Sadu (dan pre na istom mestu već najavljen elektrik koncert). Dakle, 23.10.2008., Beograd, Klub H2O. Vidimo se!

AKUSTIK KONCERT U BEOGRADU - 500. NASTUP AKTUELNE POSTAVE I KONCERT ZA FANOVE!
© nevernebebe.com