Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Verovali ili ne, aktuelna postava N.Beba bliži se jubileju koji je zaista vredan pažnje! Naime, posle koncerta u Baču (13.09.2008.godine - koncert No. 496) ostalo je još jako malo do magične cifre od 500, brojke koja sama po sebi mnogo toga govori.

 

Ova nova i lepa priča krenula je 05. jula 2003.godine u H. Novom. Od tada su se desile mnoge stvari - dva potpuno nova CD-a ( N.Bebe IV - The Best of - Dvoje iz 2004. godine i N.Bebe V - Iza oblaka iz 2007. godine ), prelazak na totalno autorski tip koncerata na mnoštvu gradskih trgova i u ostalim fenomenalnim i inspirativnim prostorima, dva prepuna Sava centra, saradnja sa S. Phillipsom i Akijem Rahimovskim, snimanje spotova Gde smo, Veliki je Bog, Da ima nas, Boje duge, mnogo televizijskih nastupa...

 

Ali... Iako priča traje već više od pet godina, na neki način - kao da smo na početku. Planova za nove poduhvate je mnogo, želja još više. Hvala Bogu, ni mogućnosti nisu male. A mnogo toga lepog je tek pred nama i Vama. Vi kao verni fanovi i ljudi koji nas podržavate neizostavan ste deo bajke koja se zove N. bebe. Hvala Vam zbog toga, iskreno... Jana, Jelena, Kebac, Ranđa, Vlajko i Milan ( uz podrazumevane - čika Dragana i Cveleta ).

Bliži se 500-ti koncert nove postave...
© nevernebebe.com