Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Nema predaha... Leto se bliži zenitu pa samim tim i N. bebe koriste priliku da još jednom obraduju brojne poklonike širom ex YU prostora.

 

Naime, u pitanju su koncerti koji će obuhvatiti teritoriju Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Preko gradskog trga u Pljevljima, bend se spušta na primorje i slede koncerti u Baru, Herceg Novom i Petrovcu. Zatim se cela priča seli u BiH gde slede nastupi u Doboju, Derventi...(datume pomenutih koncerata imate na početnoj stranici www.neverne-bebe.com)...

 

Završnica - u smislu koncertnih aktivnosti (krajem avgusta tekuce godine) - sledi nastupima u Beogradu (Teatar na Savi), Zrenjaninu (Beer fest) i Osečini (gradski trg), posle čega ide ono o čemu smo Vas ranije obaveštili - koncertna pauza i rad na finalizaciji DVD izdanja iz SC-a.

 

Mnogo je novih stvari i pozitivnih dešavanja oko benda o kojima ćemo Vas tek obaveštavati. I pomenuti DVD, i unplugged varijanta - tj. turneja koja će uslediti tim povodom, rad na novim pesmama ( N. bebe VI ) i još dosta toga. Do tada, veliki pozdrav mnogobrojnim fanovima i poštovaocima naše muzike.

Nova mini turneja N. beba
© nevernebebe.com