Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Dragi posjetioci, članovi foruma, fanovi, čast nam je da Vas obavijestimo da danas, 19. 07. 2008. godine Vaš i naš sajt, Oficijalni Sajt Fanova Grupe Neverne bebe, slavi svoj drugi rođendan tj. dvije godine postojanja i uspješnog rada.

 

Sve je počelo prije nešto više od dvije godine kao jednostavna ideja na My City forumu i od tada, mukotrpnim radom ljudi koji su došli na ideju i mnogih drugih koji su se priključili usput, pa do danas, sajt je mnogo napredovao.

 

Jako je važna činjenica da je od tog vremena pa do danas, sajt u svom naslovu dobio i riječ "Oficijalni", da je za to relativno kratko vrijeme stekao mnogo posjetilaca od kojih se čak oko 1000 registrovalo na forum koji je danas jedan od najaktivnijih foruma na svim (mogu slobodno reći) i svjetskim fan sajtovima. Mislim da je jako interesantno spomenuti da je od tih 1000 članova foruma, pola tj. oko 500 Srbiju navelo kao mjesto stanovanja. Oko 50 članova je iz Federacije BiH, 16 iz Republike Srpske. Crna Gora, Hrvatska i Makedonija zajedno su dosegle brojku od preko 100, a ostale interesantne zemlje u kojima Neverne bebe imaju svoje fanove su Slovenija, Kanada, Poljska i Engleska iz koje se registrovalo čak 25 fanova. Mislim da ćete se složiti sa mnom da su sve ovo jako interesantne činjenice.

 

Uz podršku Nevernih beba i međusobnu suradnju Uredništva sajta i članova benda, uspjeli smo da imamo najažuriraniji sajt u Srbiji. Sajt koji uvijek nudi najnovije i isključivo provjerene informacije.

 

Dragi naši, svima nama, koji zajedno ulažemo trud u ovaj sajt, želimo sretan drugi rođendan i hvala Vam što ste tu. Što svojim prisustvom veličate ono za šta se svi zajedno borimo. Bez Vas, naš posao bio bi uzaludan. SRETAN DRUGI RODJENDAN i ugodan boravak na www.neverne-bebe.com

Drugi rođendan sajta
© nevernebebe.com