Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Poznati beogradski bend Neverne Bebe, nastupiće kao gost na koncertu jednog od najvećih umetnika na svetskoj muzičkoj sceni, Lenny Kravitz-a.

 

Ovaj muzičko-scenski spektakl održaće se 24. jula u beogradskoj Areni. Neverne Bebe, uvek pune iznenađenja za sve svoje obožavaoce, specijalno za ovu priliku pripremaju nezaboravni performans uz potpuno nove aranžmane pesama. Svim ljubiteljima kvalitetne muzike, kao i obožavaocima Nevernih Beba i Lenny-ja toplo preporučujemo da ne propuste priliku da budu deo jednog od najvećih kulturnih događaja ovog leta u Srbiji.

 

Bend Neverne Bebe nastao je 1993. godine, i u svojoj karijeri od 15 godina postojanja iza sebe ima 5 albuma, preko 1700 koncerata i mnoštvo prestižnih nagrada. Poslednji album Iza oblaka jedan je od najprodavanijih na našoj muzičkoj sceni što potvrđuju i nagrade za najbolji album i najbolji singl godine za pesme Da ima nas i Oktobarfest. Bend je prošle godine iza sebe ostavio dva prepuna Sava Centra a 2006-te je nastupao kao gost legendarnoj muzičkoj grupi Toto na stadionu Taš.

 

Dragi fanovi, očekujemo Vas u što većem broju. Puno ljubavi nose Neverne bebe.

Neverne Bebe kao gosti Lenny Kravitz-a u beogradskoj Areni
© nevernebebe.com