Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Svima je već poznato da se ovogodišnja Eurovizija (Eurovision) održava u Beogradu, u beogradskoj "Areni". Jučer je potvrđeno da ce se izbor za pjesmu koja će predstavljati Srbiju na ovom prestižnom takmičenju za najbolju pjesmu Evrope - Beovizija održati 9. i 10. marta u Centru "Sava". Budući da je Beograd ove godine domaćin i da će ugostiti Evropu, sama Beovizija mnogo je dobila na značaju.

 

10. marta je revijalni dio festivala na kojem će Neverne bebe, nakon tri nagrade koje su primili na ovom festivalu; 2005. godine "Veliki doprinos za RNR, 2006. godine za "Najbolji RNR bend" i 2007. godine "Singl godine - pesma Da ima nas", dobiti još jednu nagradu. Ova, četvrta po redu nagrada, je najbolja i najrealnija do sada. Naime, Neverne bebe će u revialnom dijelu festivala Beovizija dobiti nagradu za GRUPU GODINE. Nakon najuspješnije godine u karijeri Nevernih beba, ništa manje uspješan početak slijedeće. Nagrada za grupu godine baš je ono što je trebalo da se kruniše i na neki način obiljezi rad benda u poslijednje vrijeme.

 

Beovizija će se uzivo prenositi na RTS1 i dok čekamo prvo DVD izdanje Nevernih beba, pogledajmo Beoviziju i osvjedočimo zajedno priznavanje Nevernih beba onim što oni zaista jesu - Grupa godine - Za život, muziku i svoje fanove - Jer ljubav je iznad svega... Abela Purivatra

BEND GODINE - Za život, muziku i svoje fanove - Jer ljubav je iznad svega...
© nevernebebe.com