Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

25. oktobar 2007. godine mnogi od nas će pamtiti po koncertu koji su Neverne bebe održale u beogradskom Sava centru. Oni koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju ili koji su možda zaboravili taj spektakl, bit će u prilici također da ga vide, jer je tog 25. oktobra snimljen video zapis koji će vrlo brzo, ove godine, biti izbačen kao prvo DVD izdanje Nevernih beba. Na njemu će se naći kako nove, tako i nešto starije pjesme Nevernih beba, urađene u malo novijim aranžmanima. Neverne bebe ovu pauzu od sviranja, koriste ponajviše za rad na spomenutom DVD-u. Još je neizvjesno kada će ovo izdanje ugledati svjetlo dana prije svega zato jer zahtjeva mnogo rada. Po mišljenju mnogih stručnjaka, ovaj video zapis je baš ono što je bendu bilo potrebno i što je ustvari bilo vrlo logično poslije pet studijskih albuma.

 

Pitali smo Vlajka kako napreduje rad na DVD-u, šta je trenutno najzanimljivije - na šta je on rekao:

 

"Mozda podatak koji mnogi i ne znaju - jedan od većih problema biće izabrati koje će se pesme naći na izdanju jer je standard oko sat i po vremena. Naš koncert koji je sniman trajao je tri sata!!! Pa onda audio i video montaža, miksovanje za stereo i 5+1 sistem. I td., i td... Mnogo posla, vremena uvek premalo. Javljaćemo, uvek će ljudi sa ovog našeg sajta prvi imati informaciju, tj. biti obaveštavani o toku dešavanja."

 

I želio je svim članovima Sajta fanova Nevernih beba poručiti slijedeće:

 

"Poruka je vrlo jasna - ponosimo se vama i neopisivo nam je drago što postojite, što ste takvi, što volite i pratite bend, što se družite, aktivno učestvujete u svemu sa svojim komentarima, osvrtima, zapažanjima, kritikama i pohvalama, savetima i sl. Zaista ste veliko blago (ovo nije izrečeno kurtoazno, već je to stav celog benda) i voleli bi da vas služi i zdravlje, i sreća, i ljubav, i... Da ne nabrajamo više, podrazumeva se šta bi se tu jos moglo reći. Naše je i da dodamo da ćemo koncert za vas - tj. registrovane fanove sa sajta - sigurno održati u ovoj godini, baš kao što smo i obećali nedavno. O mestu, datumu i kompletnoj organizaciji ćemo naknadno, na samom sajtu, kada se za to stvore uslovi i uz dogovor obeju strana. Veliki, veliki pozrav za sve fanove od kompletnog benda Neverne bebe."

 

Očito mnogo posla. Mi ćemo neko vrijeme sačekati DVD uživajući u starim pjesmama Nevernih beba i poslijednjem albumu "Iza oblaka". Abela Purivatra

U toku biranje pjesama za prvi DVD Nevernih beba!!!
© nevernebebe.com