Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Želeli smo, čekali i zaslužili zajedno  – naših prvih 20 godina proslavićemo sa Vama na velikom koncertu 28.decembra u Kombank Areni! U tome će nam svesrdno pomoći naši prijatelji iz kompanije WIn WIn.

 

Informacija koju ste dugo čekali je konačno pred Vama i naša sreća, zadovoljstvo i odgovornost su nemerljivi. Želimo da Vam priredimo spektakl vredan pamćenja, koncert sa starim i novim hitovima koje obožavate, svetsku produkciju neviđenu na koncertima domaćih izvođača koja će adekvatno ispratiti ono što želimo da podelimo i svaki momenat u kome se pronađete kao  što se pronalazite u pesmama koje su obeležile vreme iza nas... Takođe, obećavamo Vam i ekskluzivne goste koji će doprineti da taj zajednički trenutak ostane neizbrisiva uspomena - 28.decembar za čitav život, za Vas i za nas... Bend u proširenoj postavi, snimanje šestog spota sa aktuelnog albuma „Praštam“ i na njemu Vaša lica i osećanja, kao i prvo dvd izdanje u dosadašnjoj karijeri. Sve u svemu, jedan kompleksan muzičko – scenski spektakl do sada neviđen na ovim prostorima, kruna naših do sada odsviranih skoro 2000 koncerata i već sada možemo reći – sigurno najveća koncentracija emocija, sreće, tuge i osmeha ikada doživljena na našim nastupima!

 

Imajući u vidu aktuelni trenutak i želeći da Vas vidimo u što većem broju jer ste to svojom vernošću zaslužili, dali smo sve od sebe da cene karata budu što pristupačnije. Od juče ih možete ih kupiti na blagajni Kombank Arene i prodajnim mestima Eventima. Kupovinom  ulaznice stičete pravo na popust od 11% za svaki kupljeni proizvod na svim prodajnim mestima WIn WIn širom zemlje, što je još jedan dokaz koliko i WIn WIn i mi brinemo o Vašim potrebama.

 

Sve informacije o koncertu dobijaćete svakodnevno na našem oficijalnom sajtu, fan sajtu, Facebook stranici i Twitteru kao i putem medija. Pišite nam, na svako Vaše pitanje ćemo odgovoriti putem mejla neverne.bebe.praštam@gmail.com .

 

VIDIMO SE 28.DECEMBRA U KOMBANK ARENI NA KONCERTU GODINE!

 
KONAČNO! NEVERNE BEBE U KOMBANK ARENI!
© nevernebebe.com