Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Veliko nam je zadovoljstvo da konacno najavimo toliko očekivani niz akustičnih koncerata koji će startovati 25.10.08. u Novom Sadu u Pozorišnom klubu Trema.

 

Kao i do sada, o terminima i prostorima gde će koncerti biti održani imaćete najbrže i najtačnije informacije na naslovnoj strani sajta www.neverne-bebe.com . Za sada ćemo Vam još otkriti toliko da će, među ostalim gradovima, sigurno biti održani koncerti u Lazarevcu, Nišu, Užicu...

 

Ono što je samo započeto i naslućeno nastupom na TV FOX zaziveće, nadamo se, na najlepši mogući način i bend će dati sve od sebe da fanove obraduje koncertima "bez struje" koji nezaobilazno nose posebnu vrstu emocije. Strpljivo i sa velikom pažnjom pripremamo izmenjene aranžmane mnogih pesama a ono što će sigurni smo, posebno obradovati sve fanove biće deo repertoara koji se inače retko izvodi na elektrik koncertima.

 

Takođe, da bi sve zvučalo na visokom nivou kako i dolikuje, uz NB će kao pojačanje na sceni biti perkusionista i jedan prateci vokal. Velika je želja benda da jednu od svojih najuspešnijih godina polako privede kraju jednim drugačijim koncertnim izrazom koji će, zaista se nadamo, biti dobro prihvaćen od starih i svojom specificnošću osvojiti i neke nove fanove.

 

Očekujemo Vas, dakle, najpre na ovim stranicama gde će svirke biti najavljivane, na koncertima - sa svom onom silinom energije koju već razmenjujemo i konačno, ponovo ovde, sa Vašim iskrenim komentarima i sugestijama.

 

Hvala Vam na podršci i vidimo se. Vaše Neverne Bebe.

Novi koncertni izraz - počinje akustik turneja!
© nevernebebe.com