Like Share Comment Tweet G+1
Vesti

Povodom praznika ljubavi koji već godinama obeležavamo na istom mestu, ponovo Vam zakazujemo nezaboravno druženje: PANČEVO, 14. februar, Centar za kulturu u 20 h. Ovog puta imamo i razlog više za slavlje i radost - upravo tu počinje proslava 20 godina postojanja i rada Nevernih beba.

 

O emocijama koje delimo u ovoj sali na uvek rasprodatim koncertima ne treba trošiti reči, dovoljno je da sa dragom osobom dođete i sve ostalo ćemo onda lako reći jedni drugima.

 

Za ovaj, ali i čitav niz koncerata kojima ćemo obeležiti jubilarnu godinu priprema se nešto do sada zaista niste čuli ni videli od nas - specijalna aranžmanska iznenađenja, pesme koje dugo niste slušali na koncertima i one koje jeste ali u jednom potpuno novom ruhu. Deo priprema i kako će sve to zvučati ćete moći da pogledate ekskluzivno narednih dana ovde, na našem sajtu, u mini - filmu sa proba.

 

Broj karata je ograničen a karte u pretprodaji možete kupiti po ceni od 800 dinara na blagajni Centra za kulturu.

 

Čekamo Vas - PANČEVO, 14. FEBRUAR, CENTAR ZA KULTURU U 20 H, dođite da ponovo zajedno pevamo u ime ljubavi i obeležimo početak proslave dve decenije Nevernih beba sa Vama!

NAJLEPŠE LJUBAVNE PESME TRADICIONALNO U PANČEVU 14. FEBRUARA!
© nevernebebe.com