Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Interesovanje za naš veliki beogradski koncert kojim ćemo 28.decembra u Kombank Areni obeležiti 20 godina uspešne karijere premašilo je očekivanja organizatora iako je do koncerta ostalo više od mesec dana! Važna informacija: ostalo je još sasvim malo karata za neka od najboljih mesta u sektoru  200 po ceni od 2250 i 1950 dinara ali se, netipično za srpske običaje i nama tako svojstveno čekanje „poslednjeg trenutka“ već sada odlično prodaje i parter (1500 dinara). Podsećamo i na posebnu pogodnost - to što se uz svaku kupljenu ulaznicu dobija popust od 11% na kupovinu bilo kog proizvoda u lancu WIn WIn radnji širom Srbije.

 

Bend u proširenoj postavi svakodnevno u studiju održava višečasovne probe sa željom da Vama, našoj dragoj publici priredimo doživljaj za pamćenje.

 

„Arena će biti kulminacija svega važnog što smo do sada napravili: pesama, energije, naše emocije, kilometraže koju smo prešli sa 2000 koncerata, naše publike sa kojom smo zajedno gradili ovih velikih dvadeset godina i dočekali ovaj poseban trenutak koji će se takav, jedinstven, desiti samo tada i nikada više.

 

Posebno sam srećan što naša publika prepoznaje zajedno sa nama veličinu ovog trenutka i što ovaj događaj nije slučajno dobio epitet “koncerta godine” – reči su Milana Đurđevića koje najbolje govore o aktuelnom trenutku.

OGROMNO INTERESOVANJE ZA KONCERT U KOMBANK ARENI 28.12.2013.!
© nevernebebe.com