Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Baš kao i svaki put do sada, Ruma je pokazala koliko voli i poštuje ono što Neverne bebe rade! Divni komentari i poruke koje ne prestajemo da dobijamo to nedvosmisleno potvrđuju - u sali Centra za kulturu su beskrajno uživali svi: i naša divna publika i bend na bini.

 

Jedni drugima smo bili i motiv i inspiracija pa je tako u pojedinim trenucima atmosfera bila više od euforične i, kako je neko od Rumljana napisao na našoj Fb stranici - sala se pretvorila u atomsku centralu koliko je tu bilo energije!

 

Naši dragi prijatelji iz Novog Sada, Čelareva, Sremske Mitrovice i naravno, "tvrdo jezgro" fanova iz Rume učinili su ovo veče magičnim i hvala im na tome od srca!

 

Već u petak putujemo u Cirih na koncert u Marquee clubu (06. april), a novo viđanje sa publikom u Lazarevcu zakazali smo za 12. april u sali Centra za kulturu.

 

Nakon toga snimamo spot za naslovnu pesmu sa albuma "Praštam", uz još nekoliko koncerata privešćemo kraju uvodni (akustik) deo turneje "PRAŠTAM - 20 godina sa Vama" i krećemo na velike bine gradova regiona...

 

Hvala Vam što zajedno živimo, praštamo i volimo!

NEZABORAVNO U RUMI, NEKA SE PRIPREME CIRIH I LAZAREVAC!
© nevernebebe.com