Like Share Comment | Tweet | G+1
Vesti

Kako je bilo u Pančevu?

 

Možda je najbolje samo pogledati poruke i komentare na oficijalnoj Facebook stranici i na našem forumu...

 

Zaista, ono što smo zajedno doživeli ovog 14. februara u rasprodatoj sali Centra za kulturu uz dodatno puštene karte zbog ogromnog interesovanja, ući će u anale i sigurno imati zasluženo mesto kada sledeće godine u isto vreme i na istom mestu budemo sumirali utiske sa turneje "PRAŠTAM - 20 GODINA SA VAMA" i gledali naš dokumentarac.

 

Ono što su odsvirali Milan, Ranđa, Vlajko, Kebac, Andreja, Goran, Nemanja i otpevale Jelena i Tijana, a sve uz Vašu svesrdnu podršku, ostaće upamćeno i prepričavati se još dugo. Hvala Vam na inspiraciji!

 

Pančevo je bilo i ostalo grad naših prijatelja, grad koji volimo i koji voli Neverne bebe, sigurni smo da je to ovog puta bilo čak i "opipljivije" nego inače! Ne možemo da i na ovom mestu ne zahvalimo našim prijateljima iz PROTONE TEAM - a na dugogodišnjoj podršci i saradnji kao i maestralno odrađenom zvuku: Zlatku Živkoviću i Vladi Angelovskom, našem dragom Branku Putiću, domaćinima iz Centra za kulturu, našim Pančevcima Petru Krčadincu i Vladi Keljeviću ali i svima onima koji su došli iz Beograda, Ljiga, Uba, Požarevca i drugih mesta da sa nama pevaju i praštaju!

 

Uskoro novi datumi koncerata...

NAJLEPŠI DAN LJUBAVI I MUZIKE U PANČEVU DO SADA!
© nevernebebe.com