NEVERNE BEBE postoje od 1993. godine, a u aktuelnoj postavi nastupaju od proleća 2011. godine kada je uz Jelenu Pudar na mesto vokala u bend ušla Tijana Sretković. Bend još čine Vladan Djurdjević Vlajko (bas), Saša Randjelović Randja (gitara), Vladimir Ružičić Kebac (bubnjevi), Andreja Stojić (akustična gitara, perkusije) i Milan Djurdjević (klavir, hammond, klavijature, autor tekstova, muzike i aranžmana, producent).
Karakteristični po idejama od kojih nisu hteli da odstupe ni u najtežim godinama i želeći da sviraju jedino ono što osećaju bez kompromisa, članovi Nevernih beba izborili su se za svoju poziciju na srpskoj pop-rock sceni i deklarisali kao skup izuzetnih muzičara koji najbolje od sebe daju na koncertima.
U dosadašnjoj karijeri bend je ukupno odsvirao 1900 koncerata u različitim koncertnim prostorima, od klubova preko stadiona i gradskih trgova do dva rasprodata Sava Centra 2007. godine u okviru promocije cd-a "Iza oblaka", koji je jedno od najprodavanijih pop-rock naslova na ex-yu teritoriji. Šesti studijski album "Praštam" izlazi početkom 2012. godine sa najavom velike regionalne turneje. U 2012. godini Neverne bebe će održati i samostalan nastup na prestižnom Montreux Jazz Festivalu.
Nastupali su kao predgrupa grupi Totto 2006. godine na Tašmajdanu kao i na koncertu Lenija Kravica u Beogradskoj Areni 2008. godine. Na albumu "Iza oblaka" ostvarena je saradnja sa svetski poznatim muzičarem Sajmonom Filipsom iz grupe "Totto" kao i sa jednim od najvećih pevačkih imena koja je stara Jugoslavija ikada imala – Akijem Rahimovskim (duet "Boje duge"). Na aktuelnom albumu "Praštam" gosti su Vanna i Vlatko Stefanovski.
U dosadašnjoj karijeri objavili su 5 studijskih albuma : Neverne Bebe I (Izdavač: Take it or leave it, 1994.), Neverne Bebe II (Izdavač: Red Line Records, 1997.), Neverne Bebe III "Južno od sreće" (Izdavač: Hi-Fi Centar, 2001.), Neverne Bebe IV "The best of - Dvoje" (Izdavač: BK Sound, 2004.), Neverne Bebe V "Iza oblaka" (Izdavač: PGP RTS, 2007.).
Bend je osvajač brojnih nagrada od kojih su neke: Najbolji rock album "Južno od sreće" (2001.god.), najbolji rock album "Bebe IV – The best of" (2004. god.), Hit decenije- pesma "Dvoje" (2004. god), najbolji rock bend – Beovizija (2006. god.), Hit godine – pesma "Oktobarfest" (2006. god.), album godine "Iza oblaka" (2007.god.), pop grupa godine (2007. god.), singl godine "UZMI BOJE" (2010. god.)…
Osnivač, idejni vođa, klavijaturista, vokal, autor muzike i tekstova, aranžer i producent benda je Milan Djurdjević, jedan od najcenjenijih muzičara i izvan naših prostora koji je sa nepunih 18 godina sa svirao sa grupom Smak.
Ukupan broj koncerata koji je bend odsvirao zaključno sa 2011. godinom je 1879.